1. Πώς λειτουργεί η ιστοσελίδα www.healthanytime.gr

Η ιστοσελίδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί απο Επαγγελματίες (πλην ιατρών), προκειμένου να δημιουργήσουν προφίλ παροχής υπηρεσιών φροντίδας υγείας με καταβολή χαμηλής ετήσιας συνδρομής. Απαραίτητη προυπόθεση είναι η ύπαρξη Τίτλου Σπουδών και η Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος. Παρομοίως, Προφιλ μπορουν επίσης  να δημιουργήσουν Επιχειρήσεις Εξοπλισμού καθώς και Δομές Φροντίδας Υγείας με καταβολή χαμηλής ετήσιας συνδρομής. Κάθε  προφίλ παραμένει ορατό όσο διαρκεί η συνδρομή, η οποία δεν ανανεώνεται αυτόματα. Καθε ενδιαφερόμενος μπορεί να πλοηγηθεί στην ιστοσελίδα www.healthanytime.gr δωρεάν, να δει τα προφίλ που δημοσιεύονται, και να επικοινωνήσει απευθείας με τους Επαγγελματίες, τις Επιχειρήσεις ή τις Δομές . Όσοι χρήστες πλοηγούνται δωρεάν στο site βλέπουν τα πλήρη στοιχεία των Επαγγελματιών. Δεν έχουν  τη δυνατότητα:

Α. Να διαβασουν online τα αναρτημένα πτυχία, πιστοποιητικά, συστατικές επιστολές των Επαγγελματιών. Ολα τα άλλα στοιχεία (πλήρες βιογραφικό και παρεχόμενες Υπηρεσίες)  διατίθενται δωρεάν

Β. Να βαθμολογήσουν Επαγγελματίες, Επιχειρήσεις, Δομές.

Γ. Να δουν και να κατοχυρώσουν προσφορές σε υπηρεσίες και είδη φροντίδας υγείας.

Πρόσβαση στα προαναφερθέντα (Α), (Β), (Γ) έχουν χρήστες που καταβάλουν συμβολική ετήσια συνδρομή.

 

 

2. Οικονομική πολιτική

Η www.healthanytime.gr συνεργάζεται με την PayPall, καθώς και με όλες τις Ελληνικές Τράπεζες. Η  σύνδεση με την  PayPall παρέχεται στην Ιστοσελίδα ως μέσο πληρωμής για τις συνδρομές των Επαγγελματιών  και Χρηστών. Βεβαίως Επαγγελματίες και Χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν τη μέθοδο Τραπεζικής Κατάθεσης. Επιχειρήσεις και Δομές χρησιμοποιούν μόνο τη μέθοδο Κατάθεσης σε Τραπεζικό Λογαριασμό.

Στη φόρμα αγοράς συνδρομής, την οποία παρέχει η Paypall στην ιστοσελίδα μας θα διαλέξετε τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε (π.χ. "πιστωτική καρτα" ή "λογαριασμό Paypall", ή κάποια από τις άλλες επιλογές). 

Με την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα www.healthanytime.gr  (τόσο ως επαγγελματίας όσο και ως χρήστης), συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από τους Όρους και Προϋποθέσεις της PayPall είτε των Ελληνικών Τραπεζών. 

 

 

3. Τιμολόγηση και πληρωμή

Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας θα πραγματοποιείται εφόσον προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της μέσω των αντίστοιχων υπηρεσιών διαχείρισης πληρωμών που χρησιμοποιείτε. Το ποσό χρέωσης θα πρέπει να είναι διαθέσιμο και θα κρατείται με την επιβεβαίωση της συνδρομής. Για να πραγματοποιήσετε την συνδρομή  σας στην Ιστοσελίδας θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα βρείτε σε αυτήν. Στη φόρμα αγοράς συνδρομής την οποία παρέχει η Paypall όπου διαλέγετε "πιστωτική καρτα" ή "λογαριασμό Paypall" - αν έχετε) που θα βρείτε, θα πρέπει να συμπληρώσετε τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας. Είστε ο μόνος υπεύθυνος για την ορθή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας και θα πρέπει να είστε δικαιούχος της πιστωτικής κάρτας που χρησιμοποιείτε για την εκάστοτε συναλλαγή.

Η απόδειξη λιανικής πώλησης, η το αντίστοιχο παραστατικό που ζητήσετε,  θα σας παραδίδεται με την ολοκλήρωση της διαδικασίας αγοράς.

 

 

3.1. Περίοδος συνδρομής. 

Η συνδρομή για τις υπηρεσίες μας τιμολογείται κάθε έτος. Η συνδρομή δεν ανανεώνεται αυτόματα ούτε γίνονται αυτόματες χρεώσεις.

 

 

3.2 Ακύρωση.

Η www.healthanytime.gr δεν παρέχει επιστροφές ή πίστωση για μερική χρήση της υπηρεσίας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της www.healthanytime.gr στο τηλ.  210-9343406 (Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00-18:00) ή στο info@healthanytime.gr ώστε να λάβετε οδηγίες για την απενεργοποίηση της συνδρομή σας.  

 

 

3.3  Αλλαγές στην τιμολογιακή πολιτική και στις χρεώσεις. 

Η ιστοσελίδα www.healthanytime.gr έχει το δικαίωμα να αλλάζει τους τιμοκαταλόγους της χωρίς προειδοποίηση και χωρίς προγενέστερη ενημέρωση του χρήστη, παρά μόνο κατόπιν προηγούμενης γνωστοποίησης της επικείμενης αλλαγής μέσω της ιστοσελίδας σύμφωνα και με τα οριζόμενα στην κείμενη νομοθεσία.