1. Οικονομική πολιτική

Η www.healthanytime.gr συνεργάζεται με την PayPall.

Η  Paypall δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες αλλά και πλήθος άλλοων μεθόδων πληρωμής (π.χ. PaySafe).

Η  σύνδεση με την  PayPall παρέχεται στην Ιστοσελίδα ως μέσο πληρωμής για την παροχή των  υπηρεσιών προς επαγγελματίες  και χρήστες.

Με την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα www.healthanytime.gr  (τόσο ως επαγγελματίας όσο και ως χρήστης), συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από τους Όρους και Προϋποθέσεις της PayPall. 

 

2. Τιμολόγηση και πληρωμή

Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας θα πραγματοποιείται εφόσον προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της μέσω των αντίστοιχων υπηρεσιών διαχείρισης πληρωμών που χρησιμοποιείτε. Το ποσό χρέωσης θα πρέπει να είναι διαθέσιμο και θα κρατείται με την επιβεβαίωση της συνδρομής. Για να πραγματοποιήσετε την συνδρομή  σας στην Ιστοσελίδας θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα βρείτε σε αυτήν. Στη φόρμα αγοράς συνδρομής που θα βρείτε, θα πρέπει να συμπληρώσετε τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας. Είστε ο μόνος υπεύθυνος για την ορθή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας και θα πρέπει να είστε δικαιούχος της πιστωτικής κάρτας που χρησιμοποιείτε για την εκάστοτε συναλλαγή.

Η απόδειξη λιανικής πώλησης θα σας παραδίδεται με την ολοκλήρωση της διαδικασίας αγοράς.

 

2.1. Περίοδος συνδρομής. 

Η συνδρομή για τις υπηρεσίες μας τιμολογείται κάθε έτος. Η συνδρομή δεν ανανεώνεται αυτόματα ούτε γίνονται αυτόματες χρεώσεις.

 

2.2 Ακύρωση.

Η www.healthanytime.gr δεν παρέχει επιστροφές ή πίστωση για μερική χρήση της υπηρεσίας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της www.healthanytime.gr στο τηλ.  210-9343406 (Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00-18:00) ή στο info@healthanytime.gr ώστε να λάβετε οδηγίες για την απενεργοποίηση της συνδρομή σας.  

 

2.3  Αλλαγές στην τιμολογιακή πολιτική και στις χρεώσεις. 

Η ιστοσελίδα www.healthanytime.gr έχει το δικαίωμα να αλλάζει τους τιμοκαταλόγους της χωρίς προειδοποίηση και χωρίς προγενέστερη ενημέρωση του χρήστη, παρά μόνο κατόπιν προηγούμενης γνωστοποίησης της επικείμενης αλλαγής μέσω της ιστοσελίδας σύμφωνα και με τα οριζόμενα στην κείμενη νομοθεσία.