Όλοι οι επαγγελματίες Νοσηλείας και Φροντίδας Υγείας, όλες οι Επιχειρήσεις, όταν και όπου τους χρειάζεσθε.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Ανέκαθεν στο χώρο της υγείας, ο ανθρώπινος παράγοντας βρισκόταν στο επίκεντρο. Σε μία υπηρεσία όπως η υγεία χρειαζόμαστε όχι μόνο στελέχη με υψηλή τεχνική κατάρτιση ή εργαζόμενους με εμπειρία και εξειδίκευση, αλλά κάτι ακόμα σημαντικότερο: τον κατάλληλο άνθρωπο, στην κατάλληλη θέση.
Έτσι λοιπόν, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μία εταιρεία ανθρώπινου δυναμικού για την υγεία, μοναδική στο είδος της: την HealthAnyTime, την πρώτη ηλεκτρονική πλατφόρμα ανθρώπινου δυναμικού για εργοδότες και εργαζόμενους στον χώρο της υγείας και φροντίδας.
Η κατεύθυνση που ακολουθήσαμε δημιουργώντας την πλατφόρμα της Healthanytime, μπορεί να χαρακτηριστεί από την αφοσίωσή μας σε μία απλή αρχή: αμεσότητα. Στην εποχή μας, η δυνατότητα για τον κάθε εργοδότη ή επαγγελματία να αναζητήσει προσωπικό ή εργασία από όλη την Ελλάδα μέσα σε δευτερόλεπτα, έχοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα του ατόμου χωρίς να μετακινηθεί , έρχεται για να αλλάξει ριζικά τα δεδομένα.

Γιατί προσφέρει ίσες ευκαιρίες σε όλους όσους ενδιαφέρονται για εργασία ενώ ταυτόχρονα απελευθερώνει χρόνο από τον εργοδότη και του χαρίζει την πρωτοφανή δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα από δεκάδες ανά κλάδο, έως χιλιάδες συνολικά εργαζομένους, εκείνους τους επαγγελματίες που πραγματικά θα απογειώσουν την επιχείρησή του.

Αρχικά, φροντίσαμε με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό της, ώστε η πλατφόρμα μας να είναι απλή, προσιτή και κατανοητή από όλους τους χρήστες ώστε να μπορούν όλοι οι εργαζόμενοι να προβληθούν στα χιλιάδες μάτια των εργοδοτών και πελατών και παράλληλα να υπάρχει μια μεγάλη βάση εργαζομένων προσφέροντας πλούσια και αποτελεσματική αξιολόγηση.

Πρόκειται για μια καινοτομία στον χώρο της υγείας, που για πρώτη φορά ωφελείται ξεκάθαρα τόσο ο εργοδότης, όσο και ο επαγγελματίας.
Η HealthAnyTime απευθύνεται στον εργοδότη και στον επαγγελματία που διεκδικεί την καριέρα που του αξίζει.
Όραμά μας, μια νέα δυναμική στη βιομηχανία της Υγείας στελεχωμένη από ικανούς επαγγελματίες έτοιμους να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία και να προσφέρουν το πολυτιμότερο αγαθό στον συνάνθρωπο μας, την φροντίδα.

 

 

Πώς δουλεύει η ιστοσελίδα www.healthanytime.gr

Η ιστοσελίδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί απο Επαγγελματίες (πλην ιατρών), προκειμένου να δημιουργήσουν προφίλ παροχής υπηρεσιών φροντίδας υγείας. Αφου εγκριθεί το προφίλ, δημοσιεύεται  με καταβολή χαμηλής ετήσιας συνδρομής. Απαραίτητη προυπόθεση είναι η ύπαρξη Τίτλου Σπουδών και η Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος. Παρομοίως, Προφιλ μπορουν επίσης  να δημιουργήσουν Επιχειρήσεις Εξοπλισμού καθώς και Δομές Φροντίδας Υγείας με καταβολή χαμηλής ετήσιας συνδρομής. Κάθε  προφίλ παραμένει ορατό όσο διαρκεί η συνδρομή, η οποία δεν ανανεώνεται αυτόματα. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να πλοηγηθεί στην ιστοσελίδα www.healthanytime.gr δωρεάν, να δει τα προφίλ που δημοσιεύονται, και να επικοινωνήσει απευθείας με τους Επαγγελματίες, τις Επιχειρήσεις ή τις Δομές . Όσοι χρήστες πλοηγούνται δωρεάν στο site βλέπουν τα πλήρη στοιχεία των Επαγγελματιών. Δεν έχουν  τη δυνατότητα:

Α. Να διαβασουν online τα αναρτημένα πτυχία, πιστοποιητικά, συστατικές επιστολές των Επαγγελματιών. Ολα τα άλλα στοιχεία (πλήρες βιογραφικό και παρεχόμενες Υπηρεσίες, τηλέφωνα επικοινωνίας)  διατίθενται δωρεάν.

Β. Να βαθμολογήσουν Επαγγελματίες, Επιχειρήσεις, Δομές.

Γ. Να δουν και να κατοχυρώσουν προσφορές σε υπηρεσίες και είδη φροντίδας υγείας.

Πρόσβαση στα προαναφερθέντα (Α), (Β), (Γ) έχουν χρήστες που καταβάλουν συμβολική ετήσια συνδρομή.


Φιλικά, η ομάδα της HealthAnyTime